www.apartmentsbaska.com.hr
 
Hrvatski
English
Deutsch
Italiano
 
Apartmani Marietto
 
 

 
 
     
 
     
 

Dobrodošli na stranice apartmana "Marietto" u Baški

 
     
 
Apartmani Marietto nalaze se u Baški na otoku Krku. Kuća je smještena u Ulici Stjepana Radića, između zelenila čime je boravak u našim apartmanima puno ugodniji tijekom ljetnih vrućina!

More, nadaleko poznata "Vela plaža", restorani i trgovina u krugu su od 300m tako da za Vaš odlazak na plažu ili večeru ne trebate koristiti automobil što u ljetnim mjesecima puno znači!

U kući se nalazi šest (6) apartmana, od toga su dva apartmana za dvije osobe i četiri apartmana za tri ili četiri osobe.

Svim našim gostima u vrtu je na raspolaganju roštilj s velikim stolom i klupama. Parkirno mjesto je također osigurano i to odmah uz kuću. Nadamo se da smo Vas zainteresirali našom ponudom i da ćete Vaš odmor odlučiti provesti upravo u našim apartmanima!

Obitelj Superina
 
     
 
 

Baška – poznatija po „Bašćanskoj ploči“ ili pak po bašćanskoj plaži?

 
Uz Krk i Malinsku, Baška je najstarije kupališno mjesto na otoku. Već 1904. godine tu postoji Društvo za uljepšavanje, a prvi gosti tu borave 1908. godine kada je sagrađena i prva kupališna zgrada. Iste godine u praškoj štampi pojavljuje se prvi napisi o Baški, a godine 1909. tamo stiže Emil Geistlish, direktor „Narodne politike“ iz Praga, upoznaje njene ljepote, posebie pješčanu plažu dugu 2 km. Već godine 1910. Bašku posjećuje 600 gostiju iz Čehoslovačke, grade se objekti; a turizmom se počinje baviti i mjesno stanovništvo – današnja kućna radinost. VIše
 
 

Otok Krk - Zemljopisni podaci – položaj, klima, flora i fauna

 
Otok se nalazi na središnjoj 45. paraleli sjeverne zemljopisne širine. Ta točka pada u njegov južni dio i Bašćanska Draga. Zapadni rub otočića Košljuna dotiče meridijan od 14° 37' zapadne zemljopisne dužine koje presijeca otok Krk na dva podjednaka dijela. Svojim najsjevernijim dijelom otok se najviše približio kopnu kod svjetionika Vošćica, na svega 600 metara. VIše
 
 
     
 
     
Apartmani Marietto - Baška, otok Krk, S. Radića 13, 51523 Baška
Tel: +385 51 856 492, E- Mail: [email protected]
Web stranica: www.apartmentsbaska.com.hr

Copyright © by Apartmani Marietto 2009.,Sva prava pridržana.
Web design & hosting by Domino